Ο επιλεκτικός αποπληθυσμός του ανθρωπίνου γένους αρχίζει: Τα τρομακτικά συστατικά του εμβολίου για τον Covid-19 της “Οξφόρδης” (AstraZeneca)

Το παρόν δεν αποτυπώνει απαραίτητα προσωπικές απόψεις του παρόντος ιστοχώρου, καθώς αποτελεί απλώς μετάφραση του άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2020 από τον GERI UNGUREAN στον ακόλουθο διαδικτυακό ιστότοπο, αλλά και έναυσμα για περαιτέρω και περισσότερο ενδελεχή αναζήτηση:

Η συσκευασία του εμβολίου AstraZeneca Covid 19 αναφέρει ότι το εμβόλιο περιέχει κύτταρα αρσενικών καυκάσιων εμβρύων (σημείωση: τα MRC-5 πρωτοπαρασκευάστηκαν με αυτόν τον τρόπο χωρίς να είναι γνωστό αν η εταιρεία χρησιμοποιεί κάποια άλλη πιθανή μέθοδο για την δημιουργία τους). Υπάρχει επίσης παραδοχή ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι επιβλαβές, ή ακόμη και θανατηφόρο για τον άνθρωπο.

Τώρα, μπορείτε να φανταστείτε το εάν η συσκευασία έλεγε ότι τα εμβρυϊκά κύτταρα που προήλθαν από την διακοπή της κυήσεως προέρχονταν από ένα «μαύρο» αρσενικό μωρό, τι ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβεί; Χρειάζεται μήπως να πω περισσότερα για αυτό; Το γεγονός γεγονός και μόνο ότι στο εμβόλιο περιέχονται κύτταρα εμβρύων θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι εξοργιστικό, για όποιον έχει κάποια στοιχειώδη συνείδηση ​!!

Το άτομο που δημιούργησε το βίντεο που ακολουθεί εξηγεί ότι πρέπει να διαβάσουμε τη συσκευασία αυτού του εμβολίου και παρόλο που πολλές λέξεις είναι πέρα ​​από το λεξιλόγιό μας, όπως διάφορα αρχικά, ή εξειδικευμένη επιστημονική ορολογία, θα πρέπει να ερευνήσουμε κάθε λέξη που διαβάζουμε και δεν κατανοούμε (π.χ. με αναζήτηση στο google) μία προς μία!

Θα ήταν ίσως ωφέλιμο, οι αναγνώστες να παρακολουθήσουν αυτό το σύντομο βίντεο, και, στη συνέχεια, να το μοιραστούν με φίλους, γείτονες, συγγενείς.

Σταματήστε το βίντεο, όταν και όπου χρειάζεται, προκειμένου να σημειώσετε τους όρους που δεν καταλαβαίνετε και που εκθέτει η εκφωνήτρια. Η μεγάλη Καμπάλα των Φαρμακευτικών δεν δείχνει να κρατά πλέον κάποιο μυστικό, τουλάχιστον για αυτά. Θεωρούν ότι είμαστε παντελώς ηλίθιοι και συνεπώς τοποθετούν απλώς μια “επιστημονική ορολογία” σε κοινή θέα, δίχως να αντιλαμβάνονται ότι, πολλοί από εμάς, χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε λέξεις που δεν γνωρίζουμε.

Όροι που αναγράφονται στη συσκευασία του εμβολίου Covid 19:

ChAdOx1-S

What is ChAdOx1? Είναι η ονομασία ενός αδενοϊού χιμπατζήδων CHimpanzee AdenOvirus-x1

Recombinant DNA

από Wikipedia:

Η λέξη Recombinant (ανασυνδυαζόμενο) αναφέρεται στο DNA που σχηματίζεται συνδυάζοντας DNA από πολλαπλές πηγές. Είναι αποτέλεσμα γενετικού ανασυνδυασμού. Δύο διαφορετικά DNA συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα νέο μόριο DNA που δεν βρίσκεται στο αρχικό γονιδίωμα. Είναι γνωστό ως ανασυνδυασμένο DNA ή χιμαιρικό DNA. Ξένο DNA μπορεί εύκολα να εισαχθεί στο γονιδίωμα ενός άλλου οργανισμού για να δημιουργήσει ένα μόριο ανασυνδυασμένου DNA. Η δημιουργία ανασυνδυασμένου DNA γίνεται με γενετική μηχανική και τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA. Το ανασυνδυασμένο DNA σχηματίζεται σε εργαστήρια ενώνοντας γενετικό υλικό από διαφορετικές πηγές.

MRC-5

από Wikipedia:

Το MRC-5 [κυτταρικό στέλεχος 5 του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας (Ηνωμένο Βασίλειο)] είναι μια γραμμική διπλοειδής μορφή ανθρώπινης κυτταρικής καλλιέργειας που αποτελείται από ινοβλάστες, που αρχικώς αναπτύχθηκε από έρευνες επάνω σε πνευμονικούς ιστούς αρσενικών εμβρύων 14 εβδομάδων, Καυκάσιας φυλής. [1] [2] Η κυτταρική σειρά απομονώθηκε από τον J.P. Jacobs και τους συναδέλφους του τον Σεπτέμβριο του 1966, κατά τον έβδομο πληθυσμιακό διπλασιασμό του στελέχους της αρχικής αλυσίδας, και τα κύτταρα MRC-5 είναι γνωστά ότι φτάνουν σε γήρανση σε περίπου 45 πληθυσμιακούς διπλασιασμούς. πηγή

Οι Μεγάλες Φαρμακευτικές (πιθανώς) αναμένουν μεγάλο όγκο ανεπιθύμητων παρενεργειών από το εμβόλιο. Εδώ βλέπουμε το τι αναγράφεται στη συσκευασία του εμβολίου AstraZeneca:

Σύντομη Περιγραφή:

Το MHRA αναζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να επεξεργαστεί τον ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΥΨΗΛΟ ΟΓΚΟ του εμβολίου Covid 19 Vaccine Adverse Drug Reaction (ADRs) (Δηλαδή των παρενεργειών και της αντίδρασης του οργανισμού μας στο εμβόλιο), και να διασφαλίσει ότι δεν λείπουν στοιχεία από τις αντίδρασης ADR που πειραματικά έχουν καταγραφεί.

Αδέρφια, πιστεύω ότι ήδη γνωρίζετε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προστατεύονται από κάθε μορφής αποζημίωση – δεν μπορούν να μηνυθούν για οιαδήποτε κακή πρακτική – ακόμη και αν το άτομο πεθάνει.

Πόσο βολικό βέβαια είναι κάτι τέτοιο για αυτούς!

Αυτό ήταν πάντα το όνειρο του Ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς. Έχω γράψει τόσα άρθρα για αυτόν τον παράφρων άνθρωπο. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Σαφείς απόδειξη ότι ο Bill Gates είναι ευγονιστής – “Τρελός Επιστήμονας” που δολοφονεί ανθρώπους σε χώρες του Τρίτου Κόσμου

Η φρενήρης προσπάθεια του Μπιλ Γκέιτς να στειρώσει τον κόσμο και να τον οδηγήσει σε αποπληθυσμό

Τεκμηριωμένη απόδειξη ότι ο Bill Gates είναι ένας διεθνής βιοτρομοκράτης

This entry was posted in NWO (ΝΤΠ). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s