Ποιοί δημιούργησαν τον κομμουνισμό και σε ποιούς χρωστούσαν και ξεπλήρωναν τα κομμουνιστικά καθεστώτα μέχρι τη διάλυσή τους?

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

bank england

Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί όλα με στοιχεία σε 5 μόνο λεπτά. Απολαύστε το…

http://www.youtube.com/watch?v=EwbRZPuUXvU

 

από:

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/6/EwbRZPuUXvU
H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό.
Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.
Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).

Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα και την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.

Η Ρωσία επί εποχής των τσάρων μέχρι και τις αρχές του 19ου αιώνα ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση και την εξέλιξη των διεθνών τραπεζιτών, ήταν οικονομικά δυνατή και δεν είχε δάνεια από αυτούς.
Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει με την Αμερική- με την δημιουργία της FED το 1913.

Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-

Χρειάστηκε όλα αυτά τα χρόνια να προβαίνουν σε θηριωδίες, να εξαφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των μυστικών υπηρεσιών τους και να καταδικάσου άλλους στην φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση και τον θάνατο για να σβήσουν τα ίχνη τους αλλά ανεπιτυχώς.

Έτσι εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος (διέρρεε και βασίλευε, μέσα από αυτή την μεθόδευση παίρνουν την δύναμη οι υπηρεσίες τους -εγκατεστημένες σε κάθε κράτος, τώρα προφανώς θα εγκατασταθούν και στην Λιβύη- συχνά καλυμμένες με το όνομα “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ“).
Πράγμα που τους αποφέρει τον ουσιαστικό έλεγχο της χώρας και τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν βυθίζοντας στο χρέος για τον πλήρη και επιτελικό έλεγχο.
π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες τα ποσά αυτά.

Αυτό δεν συνέβαινε μόνο στην Ρωσία και την Αμερική αλλά παντού στον κόσμο και στοιχειωδώς κανείς δεν αναρωτήθηκε που βρήκαν αυτοί οι λίγοι άνθρωποι τα χρήματα και δανείζουν ολόκληρο τον κόσμο;;; Εδώ είναι η δύναμη των ΜΜΕ που σου τραβούν την προσοχή με διάφορες ανοησίες την προσοχή μακριά από την ουσία του προβλήματος σου.
Οι όποιες κυβερνήσεις παγκοσμίως δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο -βαθιά νυχτωμένοι, απροβλημάτιστοι, επιφανειακοί και παραπληροφορημένοι- δεν γνώριζαν ότι όσο τα δάνεια και το υπέρογκο δημόσιο χρέος έπνιγε την Αμερική το ίδιο ακριβώς συνέβαινε στην Ρωσία (η δύναμη των ΜΜΕ που είπαμε και όποιος φώναζε δυνατά στον κόσμο “ξυπνήστε” μέσα από το εργαλείο στα χέρια τους που λέγεται “δημοκρατία” φαινόταν σαν την μύγα μέσ’ στο γάλα και μια αόρατη δύναμη τον εξαφάνιζε).

Η δημοκρατία είναι τόσο δυνατό εργαλείο στα χέρια τους που σήμερα θα δεί κάποιος από την Αλβανία μέχρι την Λιβύη να το εγκαθιστούν και μέσα από αυτό να επιβάλουν την δικτατορία τους.

Αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.

Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία την Γαλλία και τελευταία στην Αμερική.

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη κρυμμένοι πίσω από τις “δημοκρατίες” που τους αποκαλύπτουν κάθε μορφή αντίδρασης που ξυπνά τον κόσμο.

Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα πρωτόκολλα (των σοφών της Σιών)

Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.

Είναι απίστευτη η δύναμη που αυτοί οι λίγοι τρελοί, έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν και που οδηγούν τον κόσμο τυφλωμένοι από τα χρηματικά ψίχουλα και άλλες απολαύσεις που πνίγουν την ανθρωπιά τους.

Οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων που θα τους έδινε την δύναμη να να αναδυθούν αυτοί ως παγκόσμια δύναμη και παγκόσμια κυβέρνηση, μια και αυτοί χρηματοδοτούσαν και τις δυο αντίπαλες παρατάξεις και έτσι τους έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημιούργησαν την αντίπαλο δύναμη της Αμερικής με τα χρήματα της ίδιας της Αμερικής και τα χρήματα του Αμερικανού πολίτη, φορολογούμενου.

ακόμη

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=qLvhmNMnwtc

Πηγή:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html

The Money Masters: How International Bankers Gained Control of America
http://www.mailstar.net/money-masters.html

Advertisements
This entry was posted in NWO (ΝΤΠ) and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ποιοί δημιούργησαν τον κομμουνισμό και σε ποιούς χρωστούσαν και ξεπλήρωναν τα κομμουνιστικά καθεστώτα μέχρι τη διάλυσή τους?

  1. kataggelies says:

    Ακόμα ειναι υποδουλωμενες οι περισσότερες πρωιν κουμουνιστικές χώρες στους ιδιους δανειστές

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s